Utmaningsstatus efter sommaren

September är här och jag erkänner min första misslyckade utmaning: Klassikersommar.

Med tanke på att jag vid det här laget lyckats dra på mig sju olika utmaningar så är jag inte förvånad. Jag har även en liten misstanke om att jag kan komma att dra på mig fler om jag råkar ramla överr några passande. Vad hände då? Nja, inte mer än att jag läste en rad andra fantastiska böcker och att jag helt enkelt inte prioriterade klassikerna. In i det sista trodde jag nog att jag skulle hinna vässa av Kallocain men det kom lite Booked-böcker i vägen.

På avdelningen lyckade utmaningar hittar jag Murakami-utmaningen och min egen Deckarutmaning. Även om jag nu i efterhand hyser vissa tvivel om Mörk Jords vara eller icke vara bland deckarna.

Nu är september här och TRE PÅ TRE drar igång så snart mitt paket med de tre Gardell har anlänt. De kommer i sällskap med Lära och undervisa matematik så höstens största utmaning är också påbörjad: skolstarten.

Vill du läsa mer om alla utmaningar jag badar i gör du det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s