Unboxing the box – HP

Jag ber om ursäkt för risiga bilder och anmäler mig härmed gladeligen till kursen ”så fotar du böcker” så snart den ges. Jag ville bara så gärna dela med mig av det stooora paket jag fick igår innehållandes min Harry Potter Adult Paperback Box och ett exemplar av Hilary Mantels Wolf Hall. Nu är jag bokcirkelredo!

9 reaktioner på ”Unboxing the box – HP

    1. Det är min första box och det är ju knappt så man vågar läsa böckerna för sen kommer den inte vara lika snygg längre. Mina pocketböcker brukar åka buss i en väska dagligen…

  1. Pingback: Tips från coachen: Harry Potter-box | Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s