Asfaltsänglar hitåt!

Ett av de bästa sätten att inleda en lördagsmorgon är väl att upptäcka att man vunnit en bok! Johanna Holmströms Asfaltsänglar som och dagarna går… lottade ut kommer snart att flytta till detta hem. Nu har jag förvisso redan varit uppe i snart 2 timmar men glad över vinsten blir jag likväl. Dessutom var det förmodligen sista tävlingen hos Anna där dubletter/tripletter (vad heter det egentligen?) från Norstedts lottas ut. Så lite extra speciellt blir det allt. Tack Anna för vinsten!

20130511-085609.jpg

4 reaktioner på ”Asfaltsänglar hitåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s