Nedlagd världsutmaning

Med ca en månad kvar till deadline kastar jag in handduken på Feministbibliotekets världsutmaning. Jag har bara inte tiden just nu utan fördjupar mig i jobb och studier mest hela tiden. Jag gillar verkligen utmaningar och tänket bakom dem men jag erkänner att jag ibland tar på mig för mycket och efter att ha gjort om denna utmanings boklista två gånger (för att kunna peta in andra passande böcker jag läst) så ger jag helt enkelt upp.

slutResultat:

1. Afrika – En halv gul sol av Chimamanda Ngozi Adichie
2. Asien – En gåtfull vänskap av Yoko Ogawa (8 juni)
3. Europa – Skugga-Baldur av Sjón (28 maj)
4. Nordamerika – Señor Peregrino av Cecilia Samartin
5. Sydamerika – 2666 av Robert Bolaño
6. Oceanien – Boktjuven av Markus Zusak (9 maj)

Totalt 50% läst alltså vilket väl får ses som skapligt. Nu har jag ju redan gått och anmält mig till nästa utmaning (Pocketlovers Tre på tre) och jag får väl se om det är något jag hinner med eller inte!

6 reaktioner på ”Nedlagd världsutmaning

  1. Tråkigt att du inte kan vara med mer, men det är inte alltid målet som är det viktigaste utan vägen dit. Man ska läsa för att det är skoj och roligt att du var med och läste tre världsdelar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s