Läsplanering december

Årets sista månad är här men för mig innebär det tyvärr inte en månad av ro, fröjd och julefrid. Ok, några fler lediga dagar har jag men pluggschemat är så överfyllt att jag helst bara vill gömma huvudet i julegröten och inte alls ta mig an all litteratur och allt skrivande som har med SO att göra.

Min viktigaste plan är först och främst att hinna klart med Harry Potter and the Half-Blood Prince för att därefter sätta tänderna i  Harry Potter and the Deathly Hallows. Nu vill jag veta slutet på historien och dessutom riskerar jag hela tiden att stöta på spoilers runtom i världen så jag vill liksom sälla mig till skaran som redan vet allt.

Bokcirkelbok blir det ingen i december utan vi avvaktar till januari för att försöka bidra till lite mindre stressläsning. På recensionsex-fronten hade jag lovat mig själv dyrt och heligt att inte tacka ja till några fler men jag kunde inte motstå 1989: Leva eller överleva. ”Möjligen är det en kärleksförklaring till böcker och musik” och det utlovas referenser till 80-talsmusik. (Precis sådant som fick mig att falla för Kast med liten kniv). Jag vågar dock inte lova att jag hinner läsa den nu i december men det lutar åt att jag ska skrapa ihop något slags löftestvång om att inleda nästa år med alla dessa pinsamt eftersläntrande recensionsex som jag har. De räcker nog till en eller två temamånader.

Förra året hade jag en tanke på att läsa A Christmas Carol men det blir väl inte av i år heller. Höstterminen 2015 hörni, det ska bli då jag läser precis ALLT och dessutom springer maraton och lidingölopp till höger och vänster. För visst hinner ni andra allt sådant?

4 reaktioner på ”Läsplanering december

  1. Alla vi andra är übermänniskor som läser en bok om dagen och hinner med allt annat man ska göra också 😉

    Kast med liten kniv sa du? Är det referenser till 80-talsmusik i den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s