Projekt Recensionsexemplar

Det är rejält pinsamt att erkänna men jag har en hög olästa recensionsexemplar här hemma. Böcker som jag alltså har bett förlagen om och sedan förpassat till någon dammig vrå, inte hunnit med och inte prioriterat. Kanske gräver jag en grav åt mig själv här nu inför framtiden genom att erkänna detta men jag känner helt enkelt att jag måste ta tag i dem en gång för alla, för att rena det dåliga samvetet och faktiskt utföra det åtagna arbetet. Oombedda recensionsexemplar räknar jag inte med då jag ju faktiskt inte bett om dem och de därför inte ger mig samma typ av dåligt samvete även om jag kan förstå att förlaget har en förhoppning när de skickar ut en gratis bok.

Jag ger mig själv december ut att lustläsa och sätter därefter igång med att beta av denna lista under januari och kanske en bit in i februari också om det behövs. Månadsangivelsen anger hur länge jag haft boken.

För Bokdivisionen

  • Den levande av Anna Starobinets, mars 2013
  • Tisdagskvinnorna av Monika Peetz, maj 2013
  • Jag har lagt min sjukdom på dig av Karin Tidbeck, juni 2013
  • 1989 : leva eller överleva av Linda Skugge och Sigrid Tollgård, nov 2013

För Barnboksprat

  • Tur gånger tre av Sheila Turnage, mars 2013
  • Gustava & Tex och den heliga cirkusstrutsen av Martin Widmark m.f., april 2013
  • Kungen kommer av Jo Salmson, maj 2013
  • Jag glömmer aldrig Pascal & Ingen vanlig sommar av Linnéa Berglund, dec 2013

Sådärja. Bara att få det nedpräntat kändes bättre!

 

En reaktion på ”Projekt Recensionsexemplar

  1. Pingback: Läsplanering januari 2014 | Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s