Missa inte chansen att vinna Ielinashyllas toppenpaket!

För lite drygt 2 år sedan öppnade jag mitt postfack och fick knappt ut det sprängfyllda vinstpaket som Elina hade skickat mig när hennes blogg fyllde 1 år.

Ielinashyllas vinstpaket 2012!
Ielinashyllas vinstpaket 2012!

Nu fyller den 3 och hon utlovar ett nytt pangpaket! Självklart vill jag vinna igen och därför svarar jag på hennes fem frågor:

Hur beskriver du dig själv med max fem ord?
Skorpion, omtänksam, slarvig, systematisk, introvert

Vilka tre pockets äger du inte just nu men suktar en hel del efter?
Eeh, jag kan bara komma på Americanah och Lila hibiskus just nu. Jag är bra på att låna böcker helt enkelt och läsningen har legat lite nere ett tag så jag har inte riktigt hängt med…

Vad föredrar du helst i bokens värld: övernaturligt eller det motsatta (eller är det kanske oavgjort)?
Oftast realistiskt men jag vurmar för urban fantasy.

Vad tilltuggas gärna vid läsning?
Jag är ganska dålig på att äta under läsning (men jag vet att Elina vill ha en ledtråd till något smaskigt att lägga i paketet så då säger jag mörk choklad…)

Vad har du för obokliga intressen?
Intressen och intressen men det jag sysselsätter mig med emellanåt är löpning, lite styrketräning och hemliga virkprojekt. Oftast googlar jag om något som jag vill lära mig, försöker inordna mina planeringar i perfekta system eller dumsurfar. Hästspelandet som varit hett under sommaren är faktiskt på tillbakagång. Jag har en tendens att totalt nörda ner mig i saker så pass länge och mycket att jag till sist blir mätt på det. Men det kanske mer är ett personlighetsdrag än ett intresse?

Om du också vill vinna så kika in här!

En reaktion på ”Missa inte chansen att vinna Ielinashyllas toppenpaket!

  1. Vilket fint komponerat inlägg med bra svar! (: (; Du är som sagt noterad i utlottningen. Skulle du vinna igen måste jag ju bräcka förra vinsten! (;

Lämna en kommentar