Snygg statistik eller jullovsläsning?

Födelsedagsgästerna har gått och mitt lilla jullov har äntligen infunnit sig på riktigt. Nu finns det tid att bara slappa, åtminstone till imorgon eftermiddag då barnen åker och min plugghelg börjar. Jag har så sjukt mycket plugg att hinna på två veckor att jag blir trött bara av att tänka på det. Nästa vecka blir det jobb och mera plugg. Men, men, man ska njuta av det lilla och jag tänker åtminstone inte laga någon mat eller baka något på länge nu!

Julklappar i vår familj går mest till barnen men min pappa insisterade på att ge mig något så jag gav honom en boklista. Hans val föll på Sandbergs två första med ett löfte om att trean skulle komma så småningom. Nu vet jag inte om jag ska börja på dem eller om jag ska läsa klart Älskarinnorna och Det eviga folket är inte rädda. De två böckerna har jag ju läst under december så de är liksom förknippade med jobb och stress och så. Sandberg skulle bli mer utav jullovsläsning. Statistikfascisten i mig viskar dock att min statistik och mina utmaningsresultat blir mycket snyggare om jag läser klart de två decemberböckerna. Vi får väl se vilken sida som vinner.

Nu kan jag också beställa de böcker jag haft ögonen på ett tag men som även låg på min önskelista. Det blir pausunderhållningen i helgen att köpa lite böcker.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s