Sommarlov med Kulturkollo: #semester

sem 1Min semester kommer i två omgångar och den första ronden har vi traditionsenligt inlett genom att ta en liten sväng till landet, som i svärföräldrarnas landställe. Det som skiljde sig i år var att vi skippade att gå till midsommarstången. Det var inte värt att bli blöt för helt enkelt. Däremot åt vi sill och jordgubbar och så blev det ett parti Drakborgen på kvällen där undertecknad såklart vann! Ett svinkallt premiärdopp har jag tagit och årets första mogna smultron har den här mamman hittat och delat i två små halvor åt sina barn.

Läsningen består just nu av lite av varje och mest fokuserar jag på ovanstående bok. Sambon tycker inte att det gills som semesterlitteratur men den är ofantligt intressant för en blivande förstagångs-årskurs-ett-klasslärare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s