Sommarlov med Kulturkollo: #läsro

Hm, läsro… Det är inte det att jag är lättstörd när jag läser, det är nog mer att jag numera har lite svårt att väl börja läsa. När jag väl sätter mig så ska jag bara svara på nåt mejl och kolla fejjan lite ”snabbt” och kika in på Pinterest och då ser jag en bild som får mig att komma på att det där skulle jag ju kolla upp och så googlar jag på det en stund och så… När jag sen väl har tittat igenom allt och messat alla och fixat allt och plockar upp boken; då är det helt plötsligt sovdags. Jag hoppas och tror att jag ska släppa allt sådant här när min riktiga semester börjar och att det fortsätter att flyta på i höst nu när jag inte pluggar längre.

Alltså, jag gillar verkligen att läsa men jag har som sagt så mycket annat i vägen. Mest kanske slösurfning och planeringssurfning. Men när jag väl plockar upp en bok och prioriterar den så har jag absolut läsro. Idealet är att bara ligga i soffan och läsa i flera timmar, som jag gjorde när jag var 9-10. Men då behövde man ju inte göra en massa vuxna saker eller ta hand om barn och sådant. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s