Vissa dagar blir bättre

I morse glömde jag mobilen vilket gjorde att jag fick vända hemåt och missade bussen. Väl på väg till jobbet får jag ett fint mms av sambon som visar mina nycklar som sitter kvar i ytterdörren…

Nu skiner solen efter förmiddagsregnet och jag hade fått två recex och en gratis tidning (som vill ha mig tillbaka som prenumerant men jag är värdelös på att hinna läsa tidningar!) i postfacket. På konsum (vadå coop?) reade de ut en fantastiskt god choklad och nu är kaffet klart.

Jag har börjat landa i mitt nya jobb och stressat ner litegrann (förutom ibland…) och ikväll ska jag haka på Monika med att redovisa nåt Hett i hyllan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s