Bloggfödelsedag och tävling!

ballongerHurra för Bokdivisionen som fyller fyra år idag och hurra för att jag för första gången på tre år  inte missar bloggens födelsedag! Även om jag erkänner att jag som vanligt blev överrumplad när jag upptäckte att det var idag…

Jag erkänner också att jag försummar bloggen en hel del nuförtiden men mina intressen är många och de går i vågor. Just nu virkar jag på en julduk vars mönster jag köpte för 25 (!) år sedan. Ibland måste mina intressen uppenbarligen mogna lite. När det gäller läsningen så läser jag mitt livs första (tror jag) Agatha Christie, Poirots jul, då vi skulle läsa något juligt till bokcirkelns nästa träff. Igår bakade jag också mitt livs första lussebullar fyllda med mandelmassa. De blev försvinnande goda.

Förra året kunde jag fortfarande skulla mitt klena födelsedagsfirande på att jag fortfarande student men nu sitter jag ju här med examen i min hand och ett stundande läxfritt jullov så nog är det väl dags för bloggens första hejdundrande tävling? Och med det syftar jag som vanligt på I Elinas hyllas paket som jag vann för några år sedan och som jag aldrig kommer att glömma. 🙂 Tävlat ut bokvinster har jag gjort förr men den här gången blir det ett lite mer spännande paket åt vinnaren.

Så, hur tävlar du då? Jo, först och främst får du gärna gilla mig på bloggen (om du inte redan gör det) samt skriva om tävlingen på din egen blogg. Dessa två handlingar genererar varsin lott. Den sista lotten får du genom att helt enkelt svara på frågan:

Jag har ett par favoritförfattare jag gärna vill läsa allt av. Kan du nämna någon av dem?

För den som inte känner mig så bra har jag lagt in en, hrm, ”ledtråd” (pretty obvious) på sidan Favoriter om vilka författare som hamnar på min auto buy-lista. 🙂

Jag vill också veta vilken bok du önskar dig om du vinner tävlingen?

Lämna ditt svar i kommentarerna eller i ett eget blogginlägg (men glöm inte berätta för mig att du skrivit det). Vinnaren dras på söndag den 13/12 kl 21. Lycka till!

11 reaktioner på ”Bloggfödelsedag och tävling!

 1. Pingback: Komsi komsi och tävla! | Bokdivisionen

 2. Pingback: Dagens andra tävlingstips | Lottens Bokblogg

 3. Barnboksbloggen

  Eftersom jag älskade När hundarna kommer så önskar jag mig Pojkarna av Jessica Schiefauer.

  Haruki Murakami verkar vara en stor favorit hos dig. Jag har inte läst något av honom än, men han finns med på min att-läsa-lista. Bra tips förresten med sidan Favoriter, det var ett bra sätt för nya läsare att upptäcka om man har samma boksmak.

  Jag har tipsat om din tävling här: http://www.barnboksbloggen.se/?p=9059

 4. Pingback: Vill du vinna ett bokpaket? | Bokdivisionen

 5. PernillaJ

  Har ingen blogg att dela din tävling på så får nöja mig med att skriva här. Bland dina favoriter hittar jag Sara Lövestam och Simon Ahrnstedt som också tillhör mina favoriter. En bok jag gärna skulle vilja ha är När hundarna kommer av Jessica Schiefauer!

 6. Tar chansen att skaffa mig en lott hos dig i sista minuten! En av dina favoriter är väl Simona Ahrnstedt? Om jag skulle vinna önskar jag mig Fotografier av Carina Bergfeldt. Läste hennes Sju dagar kvar att leva tidigare i år och tyckte den var så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s