Vinter med kulturkollo #nyår

Jag gillar nyår. Inte så mycket själva partykvällen kanske, jag har ju redan erkänt hur dålig jag är på att partaja, utan mer den här känslan av att att allt ligger framför en och att allt liksom är möjligt! Som lärare lever jag kanske lite mer efter läsårskalendern men det är ändå något visst med nystarten som nyår för med sig. Apropå det så har jag ju sagt att jag startat en ny (inofficiell) karriär som kortmakare och vad kan passa bättre än att inleda det nya året med att visa upp något nyskapat!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s