Bered väg för det lilla formatet

Äntligen har jag bestämt mig. Hur jag ska göra med mina släpande recensioner från 2015 & 2014 alltså. Jag måste få ett avslut. Jag måste få dem att bli varsitt inlägg på bloggen (annars kommer något f r u k t a n s v ä r t att hända!). Men, det kommer inte att bli vackert och jag kommer inte att bli stolt, men, det kommer att ske, och det mina vänner är det viktiga! Andra har gjort det före mig och jag sällar mig till: mikrorecensioner!

Då och då kommer de att dyka upp här tills listan är tom (eller full) och det handlar faktiskt bara om typ max 50 st! En i veckan under resten av året och sen är det ju klappat och klart! Måndagsmikron – där har vi det!

4 reaktioner på ”Bered väg för det lilla formatet

  1. Haha, jag gillar den förkortningen! De där recensionerna får ju inte vara oöverstigliga att skriva heller. Jag ändrade formatet (men inte längden) på mina för att göra de enklare att skriva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s