Hett i hyllan: Lacrimosa

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare! Det var ett bra tag sedan jag skrev om mina hyllvärmare och en del av dem har rensats ut och andra tillkommit men jag fortsätter att beta av dem bakifrån i kronologisk ordning.

En gång för 100 år sedan fanns det en fantastiskt bra bokblogg vid namn Fabulerat. I juni 2012 bestämde sig bloggarinnan (det är väl ett ord va?) att hon inte bemäktade uppbåda engagemang och intresse för att läsa Lacrimosa av Eva-Marie Liffner. Således bestämde hon sig för att lotta ut den varpå jag vann den och dessutom fick i uppdrag att försöka inspirera henne till att faktiskt bli sugen på att läsa den. Än så länge tror jag inte hon är alltför imponerad av min pepp men skam den som ger sig…

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Lacrimosa

  1. Den har jag läst ganska nyligen och skrivit om på min blogg. Lite jobbig att läsa men värt besväret för min del. Annars har jag väl också böcker i hyllan som jag går och tittar på och undrar om jag någonsin kommer att läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s