Hett i hyllan: Lilla himlafågel

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Lilla himlafågel av Joyce Carol Oates är nästa bok på listan över min avlästa skatter. Jag försöker att alltid skriva upp varför jag köpt en bok och hade skrivit att jag ”köpt denna bok gratis” på nätet i juli 2012. Ärligt talat fattade jag nu ingenting av detta men som tur var hade jag i något inlägg berättat hur det låg till. Så här skrev jag då:

Sambon fick ett erbjudande från någon sådan där försäkringsförvaltare om en gratis pocket. Det var ett begränsat urval och det var inget som föll honom i smaken så jag ärvde helt sonika erbjudandet. Jag har aldrig läst något av Joyce Carol Oates så jag valde Lilla himlafågel utan att ha en aning om det är något av hennes bättre eller sämre. En gratis bok kan ju helt enkelt inte förspillas.

Jag har uppenbarligen inte läst denna ännu och jag har inte heller läst något annat av Oates så hon förblir oläst.

E66DADCE-9C59-4A8D-B4F0-DA739EB5D7A4.jpeg

 

10 reaktioner på ”Hett i hyllan: Lilla himlafågel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s