Bokhyllenytt bonus

Idag tyckte jag tydligen att det var klänningdag. Efter jobbet i väntan på bokcirkeln gick jag förbi StikkiNikkis helveganska glassbar och tänkte att den måste jag prova nu när jag äntligen är i krokarna! Snickersglass blev det. Mmmm.

Sen gick jag till restaurangen där bokcirkeln skulle ses och satt ute i ca 2,5 timme. Efter det var det kallt ute. Fick vänta ett tag på rätt tunnelbana och f r ö s! En känsla man inte upplevt på bra länge men nu när jag sitter insvept i morgonrock med tjocksockar på och dricker te är det ändå rätt mysigt.

Boken då? Jo, jag fick ärva Norra Latin av en i bokcirkeln. Peppen på den här har varit stor länge!

2 reaktioner på ”Bokhyllenytt bonus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s