Helgfrågan v. 44

Det är fredag och jag hänger på Mias helgfråga igen. 

Firar ni Halloween? 
Nej, nej och nej. Jag var för stor när Halloween kom till Sverige på allvar och jag har aldrig introducerat barnen i något Halloween-firande. De har inte efterfrågat det heller. Till saken hör att vi knappt firar några högtider i den här familjen förutom jul. Även om vi såklart äter en midsommarlunch här och en påskmiddag där om släktingar insisterar. Hemma försöker vi äta något extra gott till nyår men det är väl så långt jag sträcker mig. 

Bonusfråga: Gillar du att läsa skräckböcker?
Japp! Jag skrev precis lite om det häromdagen. Jag tål inte skräckfilmer men böcker går bra. De är ju sällan så läskig att man får mardrömmar medan filmer /TV-serier med sitt visuella och auditiva format har gjort att jag fortfarande väntar mig att få se Bob eller något annat läskigt ansikte i spegeln om natten. Jag läser dock inte så himla mycket skräck ändå utan det blir kanske en-två böcker om året ungefär. Några moderna svenska skräckfavoriter är:

  1. Stockholmspesten av Sofia Albertsson
  2. Skönheten av Christian Johansson
  3. Färjan av Mats Strandberg

11 reaktioner på ”Helgfrågan v. 44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s