Hett i hyllan: Barnmorskan i Hope River

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Barnmorskan i Hope River plockade jag som  ”belöning” i blodbussen, december 2014. Jag har gett blod lite sporadiskt ett par gånger under de senaste åren men i somras svimmade jag efter blodgivningen så sen dess har jag inte riktigt vågat gå igen. Men jag ska försöka ta mig dit och prata med dem för att se vad de tycker. Jag minns inte om jag hört talas om boken innan eller om jag bara blev mest nyfiken på den i utbudet. Men nu har den väl filmatiserats också har jag för mig?

En varm berättelse med historisk närvaro säger förlaget och det låter som min tekopp. Jag har faktiskt plockat fram den som månadens hyllvärmare då jag tyckte den kändes lagom lättläst parallellt med den hemtenta som jag ska ge mig i kast med nu till helgen. Men sen har det ju som vanligt trillat in en del annat att läsa också så jag får se när den blir läst. Känner jag mig själv rätt så läser jag den väl i och för sig istället för att skriva på tentan då jag är en prokrastinerare av rang.

 

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Barnmorskan i Hope River

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s