Hett i hyllan: Pride and Prejudice

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I mars 2017 köpte jag Pride and Prejudice av Jane Austen. Jag har, håll i er nu, aldrig läst henne och bokcirkeln skulle åka till något slott där de hade en Jane Austen-utställning. Nu blev det ju aldrig så att jag läste den men jag kunde ju åka på utställningen ändå. Mr Darcy-kostymerna betydde inte något för mig och när jag berättade för de andra tjejerna att jag inte visste vem Colin Firth är höll de på att ramla baklänges av chocken. Jag googlade honom då men skulle inte känna igen honom idag heller. Hur som helst så hade vi en väldigt trevlig utflykt tillsammans!

 

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: Pride and Prejudice

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s