Läsplanering september 2019

Dear, oh dear.

September är igång och jag ska för första gången åka till bokmässan. Ett tag tänkte jag att det kanske hade varit fiffigt att läsa några specifika författare inför mässan men nu känner jag nog snarare att jag låter mig inspireras väl där för att kanske få lust att läsa någon efteråt. Alla sätt går väl ändå bra liksom?

Annars har jag några bokcirklar som vanligt. Jag har insett att jag inte läser om Tillbaka till henne utan går på träffen i veckan och pratar utifrån gamla erfarenheter. Även om jag gärna hade läst om den men läslusten ligger fint begraven under en hög svettiga träningskläder och en hög jobbdokument. Jag jobbar åtminstone sakta men säkert på med Beyond beautiful! Nästa bokcirkel har Flätan på schemat, den tänkte jag försöka läsa och likaså månadens sista cirkelbok: Förälskelser. Jag har ett rec.ex också När ljungen blommar som faktiskt låter precis som något i min smak. Sen ska det bli en hyllvärmare på det, den brukar jag välja ut ca två timmar innan midnatt sista dagen på månaden. Men vad gör man inte för statistiken? 🙂 Någon barnbok lär tillkomma också men jag tänker inte lägga till något mer nu utan ett minimum får räcka.

  • Beyond beautiful av Anuschka Rees
  • Flätan av Laetitia Colombani
  • Förälskelser av Javier Marias
  • När ljungen blommar av Petra Rhodin
  • hyllvärmare
  • barnbok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s