Hett i hyllan: Triss i serier

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Jag kör en het trio denna vecka som hör ihop av den enkla anledningen att de har samma skäl till varför jag köpte dem: Jag var på seriefestivalen på Kulturhuset, Stockholm i maj 2017 och de hade bra pris på serier så jag valde helt enkelt några som såg kul ut! Jag vill gärna läsa fler serier men det blir så sällan av. Jag har inte läst något av de här två författarna hittills men faktum kvarstår; serierna ser kul ut! 🙂

Kurs i självutplåning av Henrik Bromander
Nattbarn av Hanna Gustafsson
Iggy 4-ever av Hanna Gustafsson

 

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Triss i serier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s