Läsplanering november 2019

Äntligen november! tänker inte så många någonsin men jag envisas med att gilla månader och så fyller jag ju år i november. Inte för att det är så värst spännande att fylla år längre men ändå!

Jag tänkte ägna mina lediga delar av november åt att träna, NaNoWriMo (men inga 1667 ord/dag utan det blir vad det blir), ett par konserter, två-tre bokcirklar och några mässor/marknader. Och så en överraskning som jag inte vet vad det är än men gissningsvis får reda på när jag fyller år. 🙂 Men en ganska normal månad för mig då där det enda nya är det här med att testa på att skriva. Men jag borde också läsa lite mer strukturerat tänker jag. Får klura på det.

Som sagt är det två bokcirklar på g. I den ena var det min tur att välja och eftersom jag alltid letar efter det mest lätt-/snabblästa nuförtiden så valde jag The hate U give som ska vara förvisso lätt men också riktigt bra. I feministiska cirkeln ska vi läsa Tikkanens Män kan inte våldtas. Den är också kort! Sen har jag två recex att läsa, ett nytt och ett gammalt. Och så en hyllvärmare då. Nu har jag faktiskt klarat 10 av 12 månader så det verkar dumt att stupa på mållinjen. Sen vill jag verkligen läsa ut mina påbörjade böcker. Kanske lika bra att lägga undan datorn nu och läsa lite på en gång…

  • The Hate U Give av Angie Thomas
  • Män kan inte våldtas av Märta Tikkanen
  • När ljungen blommar av Petra Rhodin
  • Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem av Mats Strandberg
  • Hyllvärmare
  • Så jävla trött av Gemma Hartley (läsa klart)
  • Beyond beautiful av Anuschka Rees (lästes ut fre!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s