Hett i hyllan: Instrumental

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I förra veckans Hett i hyllan berättade jag om hur jag upptäckte artisten Amanda Palmer och hade en oläst bok av henne. Samtidigt med den, dvs juni 2017, köpte jag Instrumental av musikern James Rhodes. Han var nämligen förband till en online sänd spelning med Amanda Palmer och spelade inte direkt min typ av  musik men han verkade ha en historia som jag ville läsa mer om. Han blev som barn utsatt för sexuella övergrepp men ingen såg/ville se det och så småningom utvecklade han sådana beteenden att han låstes in på psyket. Där inne fann han musiken och den här boken är hans memoarer om ett liv fyllt av musik, missbruk och psykisk ohälsa. Han är för den delen en vansinnigt skicklig pianist idag!

 

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Instrumental

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s