Hett i hyllan: Fugletribunalet 

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I augusti 2017 var jag på en kort semester i Oslo. Jag är världens sämsta turist när det gäller att köpa souvenirer och vill i princip aldrig ha några men en bok kan ju aldrig bli fel. Därför klev jag in i en bokhandel och sa att jag ville ha något hyfsat lättläst och kom ut med Fugletribunalet av Agnes Ravatn. Den är skriven på nynorsk vilket jag tycker är nästintill obegripligt i tal men jag har bläddrat i boken och den ser faktiskt ganska lättläst ut. Varje gång jag tittar på den blir jag sugen men ännu har den inte prioriterats. Jag vet faktiskt inte vad den handlar om men en snabb googling ger mig att den är prisbelönt. Jag nöjer mig med det, ibland är det härligt att läsa ett helt blankt kort!

 

9 reaktioner på ”Hett i hyllan: Fugletribunalet 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s