Läsplanering februari 2020

Februari lämnar nog lite plats för mer ”egen” läsning då jag förvisso har tre bokcirkelträffar, varav en redan varit, men jag påbörjade två av böckerna redan i januari och har nu läst ut en av dem och är snart klar med den andra. Å andra sidan har jag en ny cirkelträff i början av mars så jag bör nog börja på den boken i slutet av månaden. Sen har jag faktiskt ledigt i och med sportlovet sista veckan av februari vilket åtminstone teoretiskt skapar förutsättningar för mer läsande.

Vissa av böckerna på min to be read-lista har stått där i för många månader nu. Det blir ju pinsamt liksom så jag hoppas ta tag i dem. Jag har inte haft så mycket läsro dock utan gjort andra saker. Det är bara att erkänna att jag prioriterar träningen men jag vill för den sakens skull inte ha en träningsblogg. Inte mer än vad det råkar bli här emellanåt. Och när jag tränar mycket så blir jag också skönt fysiskt trött vilket gör att jag mer slösurfar än orkar ta tag i läsning och bloggande.

Februari bjuder också på en konsert med Amason och den är jag galet taggad på. Jag har aldrig sett dem förr utan ”upptäckte” dem under förra året tror jag. I övrigt en obokad månad vilket känns skönt. En födelsedag ska firas men jag har degenererat så pass i köket att jag mestadels haft köpefika de senaste gångerna… Annat var det när äldste sonen fyllde 3 och jag bakade tre olika tårtor i form av ett tåg! Haha, då var man ung och energisk. 🙂

 • Små eldar överallt av Celeste Ng (bokcirkelbok – utläst)
 • Styr din plog över de dödas ben av Olga Tokarczuk (bokcirkelbok)
 • Handbok för städerskor av Lucia Berlin (bokcirkelbok)
 • Två par systrar av Marilynne Robinson (bokcirkelbok)
 • När ljungen blommar av Petra Rhodin (rec.ex)
 • Så jävla trött av Gemma Hartley (släpande gammal bokcirkelbok)
 • Gör skillnad! från klimatångest till handlingskraft
  av Emma Sundh, Maria Soxbo, Johanna Nilsson (fackboksutmaning)
 • Klimatpsykologi av Kali Andersson, Frida Hylander & Kata Nylén (fackboksutmaning)
 • Den drunknade av Therese Bohman (hyllvärmare)
 • Någon barnbok

En reaktion på ”Läsplanering februari 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s