Hett i hyllan: Den underjordiska järnvägen

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

En liten kategori böcker i min hylla är bokcirkelböcker som jag påbörjat men inte hunnit läsa ut till träffen och sen ställs de åt sidan och glöms bort då jag ofta måste börja med någon annan bok. En sådan bok är Den underjordiska järnvägen av Colson Whitehead vilken jag köpte som e-bok på nätet i november 2017. Jag läste nog kanske halva boken eller mer t.o.m. innan vi sågs och jag gillade den så det är lite tokigt att den sen hamnade på undantag. Boken handlar om slavar i USA och det nätverk som gjorde det möjligt för några av dem att fly från slaveriet. En viktig bok.

 

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Den underjordiska järnvägen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s