Månadssummering januari 2020

Allaredan februari och dessutom en bit in! Jag har, peppar, peppar, hållit mig frisk (om man nu kan h å l l a sig frisk? förbli kanske?) vilket till min stora glädje betyder att jag prioriterat träningen (37 träningstimmar) med den naturliga följden att läsande och bloggande fått stå tillbaka. 

Jag gjorde en saftig läslista i början av januari och lyckades i vanlig ordning inte pricka av alltför mycket. Tre utlästa titlar blev det men utöver det också mer än två halva då några bokcirklar skjutits fram och jag senarelagt min läsning utav de böckerna. Väldigt udda var att alla utlästa titlar var skrivna av män! Det var nog länge sedan, om någonsin, jag hade en All Men Month. Oftast är det tvärtom. Positivt var att jag smackade in en Afrika-bok redan första månaden med tanke på min Vidga vyerna-utmaning!

Lite besviken är jag över att jag inte läste den fackbok jag ämnat, även om jag i och för sig läste en annan. Inte heller har jag lyckats blogga om mina utlästa böcker vilket var en annan plan jag hade. Men jag försöker glatt ändå att varje månad nå mina mål!

Jag hann med lite annan natur och kultur i alla fall då jag besökte Edvard Anderssons växthus (Bergianska) med några vänner samt såg Snövit på Dansens hus och en intim konsert med Honungsvägen & Indiekid Aurelia. Alla saker var högst trevliga och bra på sina egna vis.

Månadens bästa: Prestationskoden
Verkligen intressant om hur du blir bättre!

Månadens tamaste: Dolda i det fullt synliga
Det fanns många bra saker i denna men jag blev ändå liten besviken över helheten. Den var viktig men lite för tam helt enkelt.

Lästa böcker januari 2020:

 • Prestationskoden av Johan Renström
 • Dolda i det fullt synliga av Nuruddin Farah (släpande gammal bokcirkelbok)
 • Efter balen av Lev Tolstoj

BÖCKER

Totalt antal lästa böcker: 3
Svenska/engelska: 3 / 0
Pappersbok/e-bok/ljudbok: 2 / 1 / 0

Romaner: 1
Barnböcker (0-12): 0
Ungdomsböcker (13+): 0
Fackböcker: 1
Serieroman: 0
Noveller: 1
Novellsamlingar: 0
Pjäser: 0
Diktsamlingar: 0

Ursprung

Hyllvärmare: 1
Bokhylleböcker: 0
Biblioteksböcker: 1
Nyinkommet: 1
Rec.ex: 0

FÖRFATTARE

Totalt antal lästa författare: 3
Kvinnor/män: 0 /3
Levande/döda: 2 / 1
Antal författare jag läste för första gången: 3

GEOGRAFI

Antal böcker per världsdel:

 • Afrika: 1
 • Asien: 0
 • Europa: 2
 • Nordamerika: 0
 • Sydamerika: 0
 • Oceanien: 0

Antal böcker per land:

 • Ryssland: 1
 • Somalia: 1
 • Sverige: 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s