Hett i hyllan: En familjemiddag

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Som jag skrev förra veckan så fick jag i december 2018 en Novellixbox med nobelpristagare när vi hade bokcirkels-bokbyte. En familjemiddag av Kazuo Ishiguro var en av novellerna och jag har tidigare läst både Återstoden av dagen, som jag älskade, och Never let me go, vilken jag tyckte var sådär – kanske blev jag onödigt avig mot den för att jag lyssnade på den och det inte passade så bra. Hur som helst läser jag gärna mer av Ishiguro och ser fram emot den här.

Den handlar om en man som återvänder till sitt familjehem sedan modern dött, förgiftad av felaktigt tillredd fugufisk. Nu bjuder den stränge fadern mannen och hans yngre syster på middag och dagens rätt är fisk…

 

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: En familjemiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s