Hett i hyllan: The Complete Love Hurts

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I juni 2019 fick jag ”ärva” The Complete Love Hurts av Kim W. Andersson av sambon då han visste att jag ville läsa den. Jag hade ju redan läst Alena av samma författare/illustratör och gillat den. Det här är en amerikansk utgåva och en samlingsvolym med både Love Hurts och Love Hurts 2 som handlar precis om att kärlek kan göra ont fast det är lite mer skräck inblandat i romantiken här. Jag tror att jag kommer uppskatta den här!

 

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: The Complete Love Hurts

    1. Jag provade först i vuxen ålder. Eller, jag läste ju Kalle och Min häst som barn men det är inte samma sak. Jag är en textmänniska så jag har fått utmana mig själv att titta på bilderna i den här typen av böcker. De är ju jätteviktiga, som i en bilderbok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s