Omvänd Instagrammare

För lite drygt tre månader sedan basunerade jag ut att jag var trött på bokinstagram. Nu måste jag erkänna att jag blivit så smått omvänd. Jag funderade i mitt förra inlägg på om jag skulle ändra mitt Instatänk och bara följa konton jag gillar och riktigt så långt har jag inte gått än. Jag följer snällt de allra flesta som följer mig för tillfället. Men jag har ändå rensat upp en del i mitt flöde och funderat en hel del på hur jag vill göra.

Det bästa för mig just nu är att ha lite olika fokus på bloggen och Insta och då kör jag så. Jag försöker också att vara lite mer aktiv och faktiskt så blir ju det mesta roligare när man sätter sig in i det hela lite bättre. Även om bloggen och mitt Instagramkonto är kopplade till varandra så lever de i olika världar och det är extremt få som hittar hit från just Instagram. Men det visste jag ju redan.

Det som är det allra roligaste och något som jag faktiskt saknat med bloggandet, de senaste fem (?) åren är att få p r a t a böcker! Jag gnällde ju sist över att recensionerna på Insta oftast är för långa eller för intetsägande och det tycker jag oftast fortfarande men Insta ger mig en härlig chans att just få prata böcker, läsning, annat bokrelaterat och för den delen icke bokrelaterat. Särskilt numera när det är så svårt eller bökigt att (som wp-användare) kommentera på andra bloggar än wordpress så är det en skön och rapp känsla i bokpratet på Instagram.

Så jag tar tillbaka liiite av det jag sa även om jag förvisso fortfarande håller fast vid en del. Man kan ju inte ändra sig för mycket på en gång heller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s