Hett i hyllan: Deeds not words

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Förra veckan hade vi kommit fram till bokmässan i september 2019 och därifrån härstammar även veckans bok. Ett av det årets teman och en stor anledning till att jag åkte var Feminism. Helen Pankhurst är en ättling till Sylvia & Emmeline Pankhurst och har fortsatt i aktivismens spår. Jag lyssnade på ett samtal med henne och blev väldigt inspirerad och köpte efteråt hennes bok Deeds not words vilken jag även fick signerad. Boken handlar om kvinnorättsrörelsen både historiskt och i nutid. Jag gillar omslaget som går i suffragetternas färger (och ett par av mina favoriter) vitt, grönt och lila men visste faktiskt inte att det var deras färger innan Helen berättade det. Den här boken ser jag mycket fram emot att läsa.

 

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Deeds not words

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s