Veckans kulturfråga v. 7

Veckans kulturfråga från enligt O lyder:

Vilken bok som på något sätt handlar om sport är din favorit?

Linda har sportlov och frågar därför om böcker med sport i. Alltså, jag gillar ju dels hästböcker även om jag är allt mer kluven till ridning och ridsport. Dels älskar jag facklitterära böcker om löpning och har ju många som helst att tipsa om på min sida Löpbrigaden. Men har jag tips på någon skönlitterär bok? Nja, jag kommer inte på någon på rak arm och efter att ha skummat igenom de senaste två årens läsning så är Vild av Cheryl Strayed det närmaste jag kommer. Hon är ute och vandrar, vilket inte direkt är en sport även om just hennes vandring på Pacific Crest Trail i västra USA under 100 dagar är allt annat än en enkel promenad i solsken. Både boken och filmen är väl värda att läsa och titta på.

8 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v. 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s