Säg hej till löpbrigaden

Okej, det var nu det skulle hända, det var nu jag skulle skriva alla miljoner recensioner jag låg efter med. Mmh, jag har faktiskt skrivit några och jag har fuskat lite med läsförbudet, jag har ju läst Millan och sen några barn- och ungdomsböcker som jag ska recensera, och så några få sidor i Maria Svelands Hatet. Idag har jag  varit på fikaträff med bokcirkelmänniskor utan att bokcirkla, på min halva av bordet pratade vi inte om böcker utan mer om löpning, yoga och vandring. Yoga vill jag börja med någon gång i framtiden, fjällvandra funderar vi lite löst på att göra nästa sommar med barnen och löpning tänker jag på nästan dygnet runt just nu.

Jag tillbringade två timmar innan fikaträffen med att fundera över hur jag ska fortsätta när jag nått mitt nuvarande mål, dvs DN Halvmara i mitten av september. Om jag inte skaffar ett nytt mål så kommer jag sluta springa och det vill jag inte. Jag vill inte kasta bort det som jag byggt upp under hela sommaren. Häromdagen skulle jag springa lite backe, förvisso för första gången med specifika backintervaller men shit vad dålig jag kände mig. Så efter två timmars googlande bestämde jag mig, nästan, för att satsa på traillöpning nästa år, då får jag in en massa backar. Jag vill också bli starkare så lite mer styrketräning vore på sin plats under vintern men sen irriterar jag mig också på att jag springer så sjukt långsamt. Jag tycker det är jobbigt att springa i 6 min/km och lägger mig helst runt 6:30-7 och mellan 7-7:30 i mina långpass. Så det vill jag också öva på. Kvällen avslutades med 15 km löpning i just 7:17-tempo!

Allt detta har jag alltså funderat kring ikväll och därmed lyckats undgå att skriva några recensioner.

Ledsen att tråka er med detta men jag har ingen träningsblogg (och jag har INTE tid med fler bloggar), denna  får därför tjänstgöra som:
Bokdivisionen med löpbrigaden 🙂

En reaktion på ”Säg hej till löpbrigaden

  1. Pingback: Veckans kulturfråga v. 7 – Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s