Hett i hyllan: Feministfällan

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Veckans hyllvärmare gör sig inte så bra på bild men den gömmer sig där bland allt det vita. 🙂 I februari 2020 köpte jag Feministfällan av Nina Åkestam på bokrean eftersom jag länge velat läsa den då jag vill läsa det mesta jag kommer över om feminism.

Så här beskrivs boken:

Feministfällan är boken för alla som kallar sig feminister, för alla som inte vågar göra det och för alla som har slutat. Boken är ett stridsrop till en rörelse som behöver påminnas om att vi vill något så radikalt som att skapa ett samhälle med samma möjligheter för alla. Det är en obekväm uppgörelse med feminismens utmaningar, och en idé om hur vi ska fortsätta arbetet för en bättre, mer jämställd värld.

feministfallan

8 reaktioner på ”Hett i hyllan: Feministfällan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s