Hett i hyllan: Rapport från ett slakteri

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Den här köpte jag för ganska precist ett år sedan, i juni 2020, då jag ville stötta författaren till boken lite extra genom att köpa en inbunden bok. Jag har ännu inte läst den och är beredd på att det är otrevlig läsning och jag gissar också att det nog tyvärr är vi redan omvända som mest kommer att läsa den. Kanske hjälper den dock någon mer att få upp ögonen för vad som händer på svenska slakterier.

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Rapport från ett slakteri

  1. Viktigt ämne och något som jag ofta vänder ryggen till för att slippa tänka på det. En påminnelse skadar inte, men kanske är boken påfrestande att läsa? I alla fall har jag svårt att se på reportage med bilder på hur djur plågas.

  2. Den har jag så klart hört talas om, men har inte läst. Gör lite som Mösstanten och beter mig som en struts i det här fallet. Det finns så mycket som är obegripligt i vår värld, bland annat det här då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s