Just nu i augusti


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu. Det är min allra sista helg innan jobbet drar igång men det känns ok och jag ser fram emot att träffa folk och börja smida nya planer. Även om jag såklart kommer sakna att vara ledig.

Just nu läser jag Katthotellet vid kusten av Jessica Devert. Efter att ha slukat både Konferensen och Ljudet av fötter var planen att jag skulle börja på månadens bokcirkelböcker men en kväll med lätta insomningsbesvär gav vid handen att jag istället påbörjade denna enkla feelgood på mobilen i mörkret. Den är kanske lite enkel men tillräckligt underhållande.

Just nu tittar jag om på de första säsongerna av The Walking Dead. Jag började läsa seriealbumen men insåg efter de fyra första delarna att jag ville se om serien också. Så nu håller jag på att se så långt som de fyra första delarna bygger på vilket är ca 2-3 säsonger. Jag tänker dock inte se om de säsonger vi såg i somras utan bara de fem första samtidigt som jag läser albumen.

Just nu lyssnar jag på Pace on Earth podcast vilket är en podd om ultralöpning. Det senaste avsnittet handlar om när det är läge att bryta ett lopp eller att avstå från start. Mina ultradrömmar lever vidare.

Just nu längtar jag efter att se de två avslutande säsongerna av The Walking Dead. Jag är ledsen men jag är helt besatt just nu. Den tionde säsongen är släppt men lite svår att hitta ännu för oss stenålders dvd-människor (nåja, blu-ray går fint det med 😊) och den elfte och avslutande säsongen sänds just nu så jag aktar mig för spoilers.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnna och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

4 reaktioner på ”Just nu i augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s