Hett i hyllan: Var kommer du ifrån, egentligen?

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I november 2020 insåg jag att jag på riktigt måste börja fortbilda mig själv kring rasism. Jag la då en beställning på fyra böcker varav Var kommer du ifrån, egentligen? av TNKVRT var en. TNKVRT (tänkvärt) är ett kollektivt drivet Instagramkonto och i boken samlas berättelser om vardagsrasism samt stöd och tips för de som behöver det i kampen och så några råd till oss som vill agera som allierade. Självfallet hjälper det inte att bara köpa boken utan jag måste ju läsa den också vilket jag ska!

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Var kommer du ifrån, egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s