Läsplanering april 2022

Jag hoppas att läslusten och läsorken är på väg tillbaka nu för det är så himla många böcker som jag faktiskt vill läsa. Jag har ett helt gäng påbörjade böcker som stör min sinnesfrid och jag hade gärna läst ut dem. Det blir inte bättre av att jag emellanåt känner mig hjärntrött och vissa dagar orkar jag helt enkelt bara glo på tv-serier. Men, men, april innehåller trots allt ett 10 dagars lov så jag hoppas att jag då kan vila upp mig ordentligt.

April är för övrigt en månad som för mig innehåller bokcirklar, konserter och teaterföreställningar och japp, allt i plural. Jag ser såklart fram emot allting men det blir också intensivt. Bl.a. ska jag se Den omättliga vägen på Dramaten vilket gör att jag såklart vill läsa boken innan, en bok som jag tänkt läsa i många många år för övrigt. I bokcirkelväg är det Hundparken och Den vita tigern som gäller men utöver det är det fritt val. Jag ska försöka att läsa ut några av de påbörjade men är också sugen på ex. Svart historia och dessutom borde jag ta tag i någon hyllvärmare för att inte tala om några rec.ex. till Barnboksprat. Månadens lista blir nog mer än en förslagslista än en definitiv det här ska jag läsa-lista.

  • Hundparken av Sofi Oksanen (bokcirkelbok/Vidga vyerna)
  • Den vita tigern av Aravind Adiga (bokcirkelbok/Vidga vyerna)
  • Den omättliga vägen av Ben Okri (Vidga vyerna)
  • Knäböj av Sara Martinsson (påbörjad/bokhyllebok)
  • Time Song av Julia Blackburn (påbörjad/bokhyllebok)
  • Brev till mannen av Bianca Kronlöf (påbörjad/bokhyllebok)
  • Eva ur spillrorna av Ananda Devi (påbörjad/vidga vyerna)
  • Svart historia av Amat Levin
  • några rec.ex. Barnboksprat

2 reaktioner på ”Läsplanering april 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s