Läsplanering juni 2022

Nu handlar det bara om att uppbåda energi så man orkar ända in i mål innan semestern. Precis som på vilket upplopp som helst. Det var länge sedan jag var med i en löpartävling och jag gillar ju inte att springa fort men jag har faktiskt varit lite sugen på lopp igen på sistone. Men vi får se. Jag är inte i form till maran nästa helg och sist jag sprang halvmaran var det så jobbigt att jag bestämde mig för att aldrig springa något så kort lopp igen. Men först och främst måste jag öka på löpningen igen och jag hoppas orka det under ledigheten.

Vi har ett par konserter inbokade i juni och jag har även två bokcirklar. Den tredje har redan tagit sommaruppehåll och det gör nog de här också efter junis träffar. Jag har ingen plan för min sommarläsning mer än att försöka fortsätta beta av mina utmaningar och fokusera på mina egna böcker. Men självklart ska där finnas plats för lustläsning också men jag har ju faktiskt ändå lust till mina egna böcker! Så hur svårt kan det vara? Däremot är jag i valet och kvalet om jag ska göra ett försök till med Den omättliga vägen eller om jag ska ge upp den. Jag vill så gärna gilla den men tycker den är lite märkligt skriven. Men det här är i alla fall något av det jag tänker mig att läsa:

  • Kvinnomanualen av Anna Björklund (bokcirkelbok)
  • Bröd och mjölk av Karolina Ramqvist (bokcirkelbok)
  • Skitmat av Jacob Gudiol (påbörjad)
  • ev Den omättliga vägen av Ben Okri (påbörjad/Vidga vyerna)
  • Time Song av Julia Blackburn (påbörjad/bokhyllebok)
  • Asfaltsänglar av Johanna Holmström (hyllvärmare)
  • Under det rosa täcket av Nina Björk (hyllvärmare)
  • Svart historia av Amat Levin
  • några rec.ex. till Barnboksprat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s