Hett i hyllan: Trasiga toner

hettihyllanBokdivisionen är tillbaka för att haka på Monikas härliga inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare! Sista boken jag skrev om, senast jag var med, var införskaffad i december 2020 så nu har jag hunnit samla på mig några nya böcker under 2021 och 2022.

Den här fick jag ärva av sambon i januari 2021 eftersom vi båda gillar Franska trion. De var ett sådant där band som började dyka upp på Spotify efter att skivan vi lyssnat till var slut. I början kände jag bara ”åh herregud vad ÄR detta” men sedan växte de långsamt på mig och nu älskar jag dem! Jag kan verkligen rekommendera att se dem live vilket jag gjorde senast i december. Deras nya trummis (efter att den förre tragiskt gick bort alldeles för tidigt) skiner som en sol av glädje på spelningarna och är en fröjd att se. Alla tre är för den delen galet skickliga musiker. Den här boken är en blandning av deras texter och Matti Ollikainens egen berättelse om sitt liv.

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Trasiga toner

  1. Bokföring enligt Monika

    Franska trion … jag är ganska säker på att de under en period var husband på På spåret. Det är väl det enda jag känner till om dem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s