Veckans kulturfråga v. 2 2023

Veckans kulturfråga från enligt O lyder:

Vilken för dig ny favoritförfattare upptäckte du 2022?

Förra året läste jag ett par riktigt bra böcker som t.ex. Nicolas Lunabbas Blir du ledsen om du dör? Nu tror jag inte att han kommer spotta ur sig böcker men gör han det så läser jag gärna fler. Ikväll har vi sent omsider bokcirklat Körsbärslandet av Dörte Hansen och här kände jag att wow, den här författaren vill jag läsa mer av! Girl, Woman, Other av Bernardine Evaristo var också en sådan fullträff där jag älskade språket och gärna får mer av det. Sist men inte minst var Alice Munro en av de allra sista författarna jag läste 2022. Jag har läst henne tidigare för många år sedan men hade glömt hur fantastisk hon var och jag blev definitivt sugen på fler Munro-noveller!

4 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v. 2 2023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s