Hett i hyllan: Maus I & II

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Här satt jag i godan ro och tänkte lägga mig tidigt efter två stycken komma hem sent-kvällar i rad när jag inser att jag glömt förbereda veckans heta hyllvärmare! Idag handlar det om Maus I & II av Art Spiegelman som jag övertog när barn flyttade hemifrån i augusti 2021. Jag har hört att den verkligen bör läsas så därför snikade jag åt mig boken. Det här är inte det omslaget jag har, vet inte ens om jag har den på svenska eller engelska men jag orkar inte kolla det nu.

Jag läser och kommenterar era heta hyllvärmare imorgon!

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Maus I & II

  1. Bokföring enligt Monika

    Jag tror bestämt att jag har sett det där omslaget någonstans, det glömmer man inte så lätt. Läst den har jag dock inte. Jag har lite svårt för grafiska romaner, det blir så ostrukturerat 😳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s