Allra hemskaste syster

Titel: Allra hemskaste syster

Författare: Lina Forss

Förlag: Telegram Förlag

Utläst: 10 maj 2012

Mitt betyg: 1/5

Detta var min tredje bok från Booked och jag fick den som e-följetong.

Modekungen Leander insjuknar i prostatcancer och vi följer hans döttrars intriger kring vem som ska få makten i företaget när han gått bort. Framför allt handlar boken om Cornelia och hennes liv.

Jag gav ju denna bok ett nja för några dagar sedan och var tveksam till om jag skulle läsa ut den överhuvudtaget. Nu gjorde jag det i alla fall och efter runt halva boken blev jag aningens mer intresserad av vilka val Cornelia skulle göra. Jag hade dock svårt att förlika mig med denna bortskämda unge som skulle vara den vettiga av åtminstone de tre äldsta systrarna och jag förstod för allt i världen inte hur hon kunde göra så korkade val av killar. Förmodligen skulle detta tyda på något i hennes personlighet som jag inte fick grepp om då jag egentligen inte fick grepp om boken överhuvudtaget. Språket var enormt konstigt, som en såpa fullt av coola repliker men jag fick inget sammanhang i berättandet och jag skumläste stora delar av boken. Mitt nja består helt enkelt.

Köp på Adlibris eller Bokus

2 reaktioner på ”Allra hemskaste syster

  1. Pingback: Bokbloggsjerka 27-30 juli « Bokdivisionen

  2. Pingback: Tematrio – Tjocka släkten « Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s