Med en fot i Italien

Ja, det är väl ungefär så långt jag kommit. Jag anmälde mig för att besöka Italien i maj i sällskap med enligt O och flera andra och jag har i alla fall hunnit två kapitel in i Primtalens ensamhet. Det ska bli min bussbok nu när jag är av med de hemska systrarna. Än så länge är det lovande men jag råkade läsa några recensioner när jag skulle hämta bilden och där fanns både hiss och diss så jag får väl se var jag hamnar.

20120514-230627.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s