Ska jag vinna på walk over?

Fantastiska Fabulerat behöver hjälp med att läsa Lacrimosa och lottar ut ett ex. Just nu har jag ingen konkurrens alls, ska ni verkligen låta mig få den så lätt? Inte mig emot men om någon vill utmana mig så hittar ni utlottningen här och ni har t.o.m. 3 juni på er. Heja!

20120530-222433.jpg

2 reaktioner på ”Ska jag vinna på walk over?

  1. Boken är din! Hurra! Ska bli roligt att höra vad du tycker och se om du kan sprida lite läsglädje till mig. Känn ingen stress att läsa dock. Om Lacrimosa inte blir läst i år kommer jag inte att hålla det emot dig. Skriv din adress i ett mejl till bloggenfabulerat@gmail.com, så skickar jag boken i veckan. Allt gott till dig!

    1. Hurra! Tänk att jag vann i den mördande konkurrensen! Jag gissar att jag läser den i sommar då jag ju inte har några läxor som hänger över mig. Snällt att du inte kommer att hålla det emot mig men nu vet du ju var jag bor så jag vet inte om jag vågar chansa. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s