Tävlar för att råda bot på bristande intresse

Jag har tidigare berättat om zombiefebern som rått här hemma. På sistone har jag dock tyckt mig märka en avmattning av denna trend så vad passar då bättre än att vara med och tävla om två volymer av The Walking Dead för att blåsa liv i intresset igen. För ett tag sedan var det Bokjuryröstning som gällde runtom i landet. Sexåringen röstade då på Vems katt? och The Walking Dead vol 1. Han har vol 1 och 2 på engelska vilka han har fått översatta för sig, dock något censurerade. Dessa vinster är på svenska så dem kan han t.o.m. läsa själv men det är möjligt att det textmässiga innehållet inte riktigt lämpar sig för det…

Bild från Swedish Zombie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s