Bokbloggsjerka 27-30 juli

Dags för veckans bokbloggsjerka igen:

Vilken är den bästa respektive sämsta bok du läst  år?

Hm, jag har läst tre femmor i år: Jane Eyre, Överenskommelser och Himmel och helvete. Allihop var meget, meget bra. Himmel och helvete var så sjukt vacker men Överenskommelser var så sjukt grymt allting. Jag väljer den. Oh boy, Simona, vilka förväntningar jag har på Betvingade.

Sämst? Lätt som en plätt. Allra hemskaste syster av Lina Forss.

8 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 27-30 juli

    1. Det är svårt att välja vilken som är bäst. Olika böcker passar en ju olika bra vid olika tillfällen. Jag har nog ingen bok som jag kan kröna till min genom tidernas största läsupplevelse, men däremot har jag flera sådana!

  1. Skriver upp Himmel och helvete på min lista 🙂

    Jag tyckte inte så mycket om Jane Eyre när jag läste den förra sommaren. För mig var det mest en okej bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s