Tjoho, yippie yay och lite bokprat!

Här sitter man i godan ro efter en trevlig bokcirkelafton och så plingar det till och in ramlar ett grattismejl som talar om att jag vunnit utlottningen hos Ielinasbokhylla!!! Vilken toppenkväll!

Jag har haft sidan uppe på paddan i flera dagar men jag har liksom inte hunnit svara på tävlingen. Idag såg jag att det var sista dagen så jag skyndade mig att skicka in ett svar och se hur bra det gick! Vad lär vi oss av det här? Att det är bra att vara ute i sista minuten? Jag tenderar i alla fall att vara det alltför ofta.

I sista minuten var vi inte under kvällens bokprat. Den deltagare som ansvarar för organisering av cirkeln ska bege sig på en längre resa så ikväll var vi tvungna att bestämma böcker för tre träffar framåt så att hon skulle kunna lägga in kallelser till dem.

Jag hade tre förslag:
Den stulna romanen av Nawal El Saadawi
Artighetsreglerna av Amor Towles
Själens osaliga längtan av Audrey Niffenegger

Jag fick igenom Artighetsreglerna och röstade även för Den allvarsamma leken (som jag faktiskt aldrig läst) och Små solfåglar långt borta vilka blev de andra två valen. En väldigt bra trio där till höstens bokcirkelläsning.

Vad tyckte då övriga bokcirklare om 11/22/63? Alla gillade, de flesta gillade mycket. En del hade några invändningar mot en sak mot slutet av boken som jag, som vanligt, inte direkt reflekterat över under läsningen, men alla var mycket nöjda med sommarens tegelsten.

3 reaktioner på ”Tjoho, yippie yay och lite bokprat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s