Skriva lite

Det var någon någonstans som alldeles nyligen tipsade om Johanna Wistrands böcker Kom igång & skriv! och Skriv boken! Jag lånade hem dem bägge två och har bläddrat igenom dem litegrann. Idag unnade jag mig att pröva dem seriöst och jag bestämde mig för att köra på Kom igång & skriv! då jag tyckte att de övningarna var lättast för en sådan fullständig novis som jag (i alla fall när det gäller skönlitterärt skrivande). Det var riktigt roligt att bara blajja på om saker och skönt att övningarna var tidsbegränsade. Då kom jag aldrig till den punkt när jag undrade vad som skulle ske här näst i berättandet. Om detta sedan leder till något i framtiden återstår väl att se men nu har jag åtminstone börjat så smått.

3 reaktioner på ”Skriva lite

    1. Haha, jag är nog ungefär lika långt kommen ännu! Jag lider ganska stor brist på tid för närvarande då jag både arbetar och studerar, på heltid. Men om ca 2 år är jag klar med studierna så då ska jag bli desto aktivare med skrivandet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s